We make your
brand shine

Wij zijn Brand Shiners en laten je merk stralen. Zowel outdoor als indoor als op je event. We laten bedrijven en producten scoren met visueel sterke en innovatieve oplossingen die echt ‘af’ zijn. Let your brand shine!

Project in de kijker

GROUP TRYBOU

Group Trybou, opgericht in 1948 door Trybou André, is alom gekend voor z’n activiteiten als verzekeringsmakelaar, AXA-bankactiviteit en begeleiding in vastgoedtransacties.
Voor de aankleding van hun nieuwe gebouw, aan de Ter Waarde in Ieper, werd een beroep gedaan op ons team van Brand Shiners.

Om de verschillende segmenten in de kantoren extra in de verf te zetten viel de keuze op verschillende textielframes met LED verlichting.

Onze producten

Wie zijn de Brand Shiners?

Visix is een Europese toonaangevende groot-formaat drukkerij van kwalitatief en duurzaam promotiemateriaal met visuele impact. Het Visix Brand Shiners-team combineert permanente aandacht voor werkplezier met oprechte waardering voor elkaars inzet.

Door professioneel advies, expertise en service genieten onze klanten van een uiterst zorgeloze ervaring.

Pas dan is onze missie AF!

KMO van het Jaar voor UNIZO West-Vlaanderen

BRAND SHINERS

Visix Brand Shiners is door UNIZO uitgeroepen tot West-Vlaams KMO van het Jaar 2023. Verschillende criteria waaronder innovatie, personeelsbeleid, financieel beleid, energie & milieu, ondernemingszin, marketing & communicatie, toekomstperspectief kwamen hierbij uitgebreid in beeld en werden door een jury beoordeeld.

Vincent Kint, gedelegeerd bestuurder van UNIZO West-Vlaanderen en voorzitter van de jury:
“Visix is een bedrijf dat continu bezig is met het in kaart brengen én verbeteren van processen. Ook wat betreft het klantenperspectief hebben ze de laatste jaren sterk getimmerd aan een schitterende klantervaring bijvoorbeeld. Ook als je vraagt naar hun toekomstperspectief geven ze een heldere uitleg waar ze naartoe willen en hoe ze dat willen bewerkstelligen.”

HERSTELLING & ONDERHOUD

DPT.CONFECTION

PLAATSINGSDIENST

DPT.INSTALLERS

LOGISTIEK

DPT.WAREHOUSE

GRAFISCH ONTWERP

DPT.PREPRESS

Maak kennis met ons machinepark

DPT.WORKSPACE

Ons machinepark is een sterk staaltje baanbrekende technologie, met als pronkstuk een zes- en achtkleurentextielsublimatieprinter met een drukbreedte van 3m – uniek in België!

Duurzaam ondernemen

Het Brand Shiners-team kiest voor een globale en duurzame invalshoek waarbij kwaliteit voorop staat. Dit is ook opgenomen in de bedrijfsstrategie voor 2024, omdat Visix ernaar streeft om werkgever, producent, leverancier en investeerder te zijn op een duurzame manier. We zetten volop in op het bevorderen van verantwoorde en duurzame bedrijfspraktijken. De kernprincipes vormen de leidraad voor al onze medewerkers en bedrijfsactiviteiten. Het is belangrijk voor ons om op
een maatschappelijk verantwoorde wijze bij te dragen aan de toekomst.

"Wij zijn zeer tevreden over de opblaastenten, beachflags en zitkubussen. Deze waren in volle glorie te bewonderen op onze CB Day in Antwerpen"

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Vraag nu je offerte aan

Wens je gepersonaliseerd advies voor jouw project?
Vul onderstaand formulier in of bel ons +32 (0)51 23 88 10

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA