We make your
brand shine

Wij zijn Brand Shiners en laten je merk stralen. Zowel outdoor als indoor als op je event. We laten bedrijven en producten scoren met visueel sterke en innovatieve oplossingen die echt ‘af’ zijn. Let your brand shine!

Project in de kijker

GROUP TRYBOU

Group Trybou, opgericht in 1948 door Trybou André, is alom gekend voor z’n activiteiten als verzekeringsmakelaar, AXA-bankactiviteit en begeleiding in vastgoedtransacties.
Voor de aankleding van hun nieuwe gebouw, aan de Ter Waarde in Ieper, werd een beroep gedaan op ons team van Brand Shiners.

Om de verschillende segmenten in de kantoren extra in de verf te zetten viel de keuze op verschillende textielframes met LED verlichting.

Onze producten

Wie zijn de Brand Shiners?

Visix is een Europese toonaangevende groot-formaat drukkerij van kwalitatief en duurzaam promotiemateriaal met visuele impact. Het Visix Brand Shiners-team combineert permanente aandacht voor werkplezier met oprechte waardering voor elkaars inzet.

Door professioneel advies, expertise en service genieten onze klanten van een uiterst zorgeloze ervaring.

Pas dan is onze missie AF!

HERSTELLING & ONDERHOUD

DPT.CONFECTION

PLAATSINGSDIENST

DPT.INSTALLERS

LOGISTIEK

DPT.WAREHOUSE

GRAFISCH ONTWERP

DPT.PREPRESS

Maak kennis met ons machinepark

DPT.WORKSPACE

Ons machinepark is een sterk staaltje baanbrekende technologie, met als pronkstuk een zes- en achtkleurentextielsublimatieprinter met een drukbreedte van 3m – uniek in België!

"Wij zijn zeer tevreden over de opblaastenten, beachflags en zitkubussen. Deze waren in volle glorie te bewonderen op onze CB Day in Antwerpen"

Mike De Ridder
Marketing & PR Coordinator Honda motors

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Vraag nu je offerte aan

Wens je gepersonaliseerd advies voor jouw project?
Vul onderstaand formulier in of bel ons +32 (0)51 23 88 10

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA