Lago

Meer info

Mix van verschillende producten voor een sterke uitstraling

Voor de uitstraling van de verschillende sites maakt de firma Lago gebruik van verschillende producten uit het Visix gamma. Ons vakkundig plaatsingsteam voorziet op alle locaties Mastvlaggen en Spandoekframes. Het geheel wordt kracht bijgezet met de aanschaf van Startenten, Vouwtenten en beachvlaggen.

“We werken reeds meerdere jaren samen met Visix om efficiënt te communiceren. Zo plaatsen we vlaggen aan de oprit van onze centra en voorzien we Startenten. Ideaal om de mensen warm te maken voor een dagje waterplezier in de leukste zwemparadijzen van België.”

Lore Walravens, Lago
Meer info: lago.be

Vraag nu je offerte aan

Wens je gepersonaliseerd advies voor jouw project?
Vul onderstaand formulier in of bel ons +32 (0)51 23 88 10

Bekijk meer projecten

Lago

Voor de uitstraling van de verschillende sites maakt de firma Lago gebruik van verschillende producten uit het Visix gamma waaronder Startenten, vouwtenten en beachvlaggen.

Lees meer >>

Agristo

Opvallen met jouw merk of campagne doe je met een spandoekframe van Visix! Voor onze klant Agristo installeerden wij op 16m hoogte dit krachtige beeld.

Lees meer >>

Steelinex

Om hun productgamma extra kracht bij te zetten koos Steelinex uit Brugge voor verschillende textieldoeken in een vrijstaande opstelling.

Lees meer >>