Kwaliteitsvolle beachvlaggen

Meer info

Geef jouw merk het respect dat het verdient

Je hebt het vast zelf ook al vaker opgemerkt: veel beachvlaggen aan de kant van de weg zijn kapot en versleten. Ze wapperen nog wel, maar hun uitstraling is verre van wat je als merk zou willen uitdragen. Een gescheurde, gebroken of verbleekte vlag geeft een verkeerde indruk en kan afbreuk doen aan de professionaliteit van je bedrijf.

Maar het kan dus anders! Met een Typhoon beachvlag van Visix kies je voor kwaliteit en haal je een vlag in huis die lang meegaat en bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Bovendien laat een mooie, goed onderhouden vlag zien dat je respect hebt voor je merk en de boodschap die je uitdraagt. Met een Typhoon beachvlag straal je professionaliteit en betrouwbaarheid uit, precies wat je als bedrijf wilt bereiken.

beachvlag opel

Overtuig jezelf van dé Visix kwaliteit

Uiterst sterke mast

De mast van de Typhoon vlag is vervaardigd uit aluminium waardoor ze niet kan buigen of breken.

Stabiele opstelling

De mast wordt door middel van een connectiepen verankerd in de voet en zorgt ervoor dat de vlag altijd stevig rechtop staat.

Levendige kleuren

Onze prints zijn niet alleen duurzaam maar verzekeren ook een lange levensduur in kleurintensiteit zodat jouw boodschap er steeds perfect blijft uitzien.

Stevige
voet

Een stevige robuuste voet van 40kg zorgt ervoor dat de beachvlag stabiel blijft staan in alle weersomstandigheden.

Getest in alle omstandigheden

Bij het kiezen van een beachvlag wil je zeker zijn van een product dat niet alleen opvalt, maar ook tegen een stootje kan. Onze Typhoon beachvlag is uitgebreid getest in alle denkbare weersomstandigheden: van felle zon en hevige regenbuien tot harde wind.

Deze grondige tests garanderen dat de vlag zijn kwaliteit kan behouden zonder in te boeten op uitstraling en zichtbaarheid. Met een Typhoon beachvlag kies je voor een product dat niet alleen je boodschap duidelijk communiceert, maar ook een lange levensduur heeft. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop, zodat jij je kan focussen op het maken van indruk. 

beachvlag keukens de abdij

Voor elke situatie de perfecte vlag

Naast de beachvlaggen uit het Typhoon-gamma kan je bij Visix ook kiezen voor beachvlaggen van het type Tornado. Dit model hoeft niet onder te doen voor zijn grotere broer en is een waardevolle aanvulling in het assortiment van beachvlaggen. Ook deze vlag is uitgebreid getest op stevigheid en levensduur in alle weersomstandigheden. Kortom: voor iedere situatie hebben wij de perfecte vlag!

Met een Typhoon beachvlag van Visix straal je professionaliteit en betrouwbaarheid uit, precies wat je als bedrijf wil bereiken.

Vraag nu je offerte aan

Wens je gepersonaliseerd advies voor jouw project?
Vul onderstaand formulier in of bel ons +32 (0)51 23 88 10