Royal Canin

Meer info

Project Royal canin

Royal Canin klopte bij ons aan, om hun oude borden te vervangen. Ze wouden deze borden inzetten op de Eurodogshow, de grootste hondenshow van België, die in november in Kortrijk werd georganiseerd. De borden werden gebruikt als een soort omheining, zodat de honden niet weg konden lopen.

Royal Canin was niet op zoek naar eender welke borden, ze moesten namelijk aan enkele specificaties voldoen. Zo moeten ze makkelijk en snel op te bouwen zijn, zodat iedereen ze kan opzetten. Het spreekt voor zich dat de borden ook stevig moeten zijn, zodat honden ze niet zomaar kunnen omgooien. Daarnaast wilde Royal Canin graag dat de borden makkelijk afwasbaar zouden zijn. Ook wensten ze de borden makkelijk te kunnen stockeren en transporteren. En als laatste moesten de borden natuurlijk perfect te personaliseren zijn. Een mooie uitdaging die we graag aannamen!

Onze werkwijze
Nadat Royal Canin ons had gecontacteerd en ons had verteld wat zij precies nodig hadden, gingen wij voor hen aan de slag. We gaven hun eerst een idee qua budget. Zodra zij hun akkoord gaven voor dit indicatief budget, hebben wij voor hen een prototype gemaakt. Na goedkeuring van dit prototype hebben we de borden verder uitgewerkt en het finale budget doorgegeven. 

Onze oplossing
We hebben borden op maat gemaakt die aan alle wensen en specificaties van Royal Canin voldoen. Zo hebben we onder en boven op de borden klemmen geplaatst, zodat de borden stevig aan elkaar vast konden worden gemaakt. Ook stonden de borden stevig op de grond in onbreekbare rubbervoeten. Zo werd het voor de honden onmogelijk gemaakt om de borden omver te lopen. De rubbervoeten zijn stapelbaar, zodat ze makkelijk en snel gestockeerd kunnen worden. Ook hebben we speciale kisten op maat gemaakt voor de borden, deze zijn ook stapelbaar en dus makkelijk voor stockage.

Ons materiaal
Speciaal voor deze borden hebben we klemblokken met gleuven gemaakt, zodat ze stevig aan elkaar vast konden worden gemaakt. Daarnaast hebben we gekozen om te werken met di-bond panelen van 200x60cm en daar het logo van Royal Canin op gedrukt.  We hebben de panelen geleverd met onbreekbare rubbervoeten van 15kg, waardoor de panelen stevig op hun plek blijven staan.

Wij hebben zeker genoten van dit project en Royal Canin gelukkig ook

"Na een korte briefing over wat we juist wilden, is de firma Visix direct aan de slag gegaan. Ze hadden binnen een korte tijd de ideale oplossing gevonden voor onze borden. Kwalitatief en gemakkelijk opzetbaar, exact wat we nodig hadden. Firma kan ik omschrijven in volgende woorden: Pro actief, ruimdenkend, efficiënt en kwaliteitsvol. Daarnaast een goede en snelle service! Bedankt! "

Vraag nu je offerte aan

Wens je gepersonaliseerd advies voor jouw project?
Vul onderstaand formulier in of bel ons +32 (0)51 23 88 10

Bekijk meer projecten

Lago

Voor de uitstraling van de verschillende sites maakt de firma Lago gebruik van verschillende producten uit het Visix gamma waaronder Startenten, vouwtenten en beachvlaggen.

Lees meer >>

Agristo

Opvallen met jouw merk of campagne doe je met een spandoekframe van Visix! Voor onze klant Agristo installeerden wij op 16m hoogte dit krachtige beeld.

Lees meer >>

Steelinex

Om hun productgamma extra kracht bij te zetten koos Steelinex uit Brugge voor verschillende textieldoeken in een vrijstaande opstelling.

Lees meer >>