Oostcampus

Meer info

Project inpakken gebouw 80x7 meter

Naam klant : Oostcampus

Opdracht : Inpakken van een gebouw van 7 meter hoog en 80 meter lang met 500 m² bedrukte doeken (pvc mesh). De uitdaging bestond erin om met zo weinig mogelijk naden en profielen te werken. Er werd gewerkt op een bestaande gevel in bardagepanelen. Het alternatief was het schilderen van de gevel.

Onze oplossing : Deze zeilen werden gedrukt op een ultramoderne 5 meter UV printer, verschillende banen aan elkaar gelast, de doeken zijn bestand zijn tegen de permanente windbelasting. 
Op de ruwe gevel werden aluminium profielen voorzien van 7 cm hoogte. De profielen zijn voorzien om de doeken volledig en gelijkmatig te kunnen opspannen. Uiteindelijk werden ook de profielen voorzien van kleeffolie (met identieke print als bos).

Voor ons was dit project een prestigezaak. Een moeilijke uitdaging omzetten tot een perfecte uitvoering, loepheldere printkwaliteit en respect voor de deadlines die dit project meebrachten, sterk werk van Visix.

Dieter Dobbelaere - BAM Contractors

Vraag nu je offerte aan

Wens je gepersonaliseerd advies voor jouw project?
Vul onderstaand formulier in of bel ons +32 (0)51 23 88 10

Bekijk meer projecten

Madrid megavlag

We Are Watching vlag Naar aanleiding van de VN-Klimaatconferentie trokken vrijdagnamiddag 6 december 2019 vele duizenden demonstranten door de straten van de Spaanse hoofdstad. In

Lees meer >>

Honda motors

Honda neemt een reeks nieuwe eventkits in gebruik. De Honda CB Days en de producten van Krekels bleken een geslaagde combinatie

Lees meer >>