Knauf

Meer info

Visix en Knauf slaan de handen in mekaar

Naam klant: KNAUF

Opdracht: De realisatie van dit project kwam tot stand door een duidelijke briefing tussen de standenbouwer, de ontwerper en de eindklant. Van initiële schets, tot technische uitwerking in cad/cam, elke paneel werd minutieus uitgetekend. Visix leverde ook assistentie tijdens de bouw van dit project.

Onze oplossing: Er werd geopteerd om te werken met onze Texframe Beurswand (55 D) aluminium profielen. De bedrukte doeken werden geprint op een 205 gr/m² indoor polyester dat bovendien brandvertragend is uitgerust. Het grootste vlak (4 x 12 m) werd in 1 stuk gedrukt op een 5 meter UV printer. Alle doeken werden rondom voorzien van een siliconestrip waardoor ze makkelijk in de groef van de aluminium profielen konden worden opgespannen.
Alle frames werden opgehangen door middel van stalen kabels, bovendien zijn alle frames ook onderling met elkaar verbonden waardoor de trappenvorm ontstaat.

Vraag nu je offerte aan

Wens je gepersonaliseerd advies voor jouw project?
Vul onderstaand formulier in of bel ons +32 (0)51 23 88 10

Bekijk meer projecten

Madrid megavlag

We Are Watching vlag Naar aanleiding van de VN-Klimaatconferentie trokken vrijdagnamiddag 6 december 2019 vele duizenden demonstranten door de straten van de Spaanse hoofdstad. In

Lees meer >>

Honda motors

Honda neemt een reeks nieuwe eventkits in gebruik. De Honda CB Days en de producten van Krekels bleken een geslaagde combinatie

Lees meer >>