Vlaggen Delhaize

Meer info

Project vlaggen winkelpunten

Naam klant : Delhaize

Opdracht : De opdracht voor Visix bestond erin om in één maand tijd alle 140 vestigingen in kaart te brengen : bezoeken, foto’s maken van bestaande situatie, voorstellen maken tot verbetering met visualisatie op technisch plan. Na goedkeuring budgetten en technische uitwerking werd er effectief over gegaan tot plaatsing.

Onze oplossing : Voor de bevlagging in losse grond werd gekozen voor een cylindrische vlaggenmast van 600 cm hoog voorzien van een draaibare galg van 100 cm. Deze masten worden standaard voorzien van vlaggen van 300 cm hoog x 100 cm breed. De draaibare galg bovenaan de mast zorgt er bovendien voor dat de vlaggen steeds leesbaar zijn.
Voor de bevlagging op de gebouwen werd een standaard mast van 600 cm zonder galg voorgesteld in combinatie met vlaggen van 100 x 100 cm of 200 x 200 cm. Deze masten worden met inox muurbeugels op de gevel vastgeboord.
Voor Delhaize houden we de voorraad vlaggen op voorraad. Bovendien verzorgt Visix het onderhoud van alle masten en vlaggen. In maart/april en in september/oktober worden alle masten automatisch nagekeken en voorzien van verse vlaggen.

Vraag nu je offerte aan

Wens je gepersonaliseerd advies voor jouw project?
Vul onderstaand formulier in of bel ons +32 (0)51 23 88 10

Bekijk meer projecten

Madrid megavlag

We Are Watching vlag Naar aanleiding van de VN-Klimaatconferentie trokken vrijdagnamiddag 6 december 2019 vele duizenden demonstranten door de straten van de Spaanse hoofdstad. In

Lees meer >>

Honda motors

Honda neemt een reeks nieuwe eventkits in gebruik. De Honda CB Days en de producten van Krekels bleken een geslaagde combinatie

Lees meer >>