Delhaize

You are here

Visix - Delhaize

De opdracht voor Visix bestond erin om in één maand tijd alle 140 vestigingen in kaart te brengen : bezoeken, foto's maken van bestaande situatie, voorstellen maken tot verbetering met visualisatie op technisch plan. Na goedkeuring budgetten en technische uitwerking werd er effectief over gegaan tot plaatsing.

Onze aanpak 

Alle plannen werden individueel voorgelegd aan de technische raadgever per provincie. Waar nodig werd bijgestuurd door het veranderen van plaats of het aantal masten. Voor de locaties waar vlaggenmasten geen optie waren, werd een alternatief voorgesteld zoals een gevelbanier.

De gebruikte technieken

Voor de bevlagging in losse grond werd gekozen voor een cylindrische vlaggenmast van 600 cm hoog voorzien van een draaibare galg van 100 cm. Deze masten worden standaard voorzien van vlaggen van 300 cm hoog x 100 cm breed. De draaibare galg bovenaan de mast zorgt er bovendien voor dat de vlaggen steeds leesbaar zijn.

Voor de bevlagging op de gebouwen werd een standaard mast van 600 cm zonder galg voorgesteld in combinatie met vlaggen van 100 x 100 cm of 200 x 200 cm. Deze masten worden met inox muurbeugels op de gevel vastgeboord.

Voor Delhaize houden we de voorraad vlaggen op voorraad. Bovendien verzorgt Visix het onderhoud van alle masten en vlaggen. In maart/april en in september/oktober worden alle masten automatisch nagekeken en voorzien van verse vlaggen.
 

Delhaize nous a demandé d’accroître la visibilité de la marque en installant 6 mâts sur le parking de ses 140 magasins belges.