Viva Magenta: dé pantone kleur van het jaar 2023

3 januari 2023

Wat is Viva Magenta?

Maak je op voor de nieuwe Pantone kleur van het jaar 2023: Viva Magenta 18-1750.
Een kleur die trilt van levendigheid en kracht. Het is een in de natuur gewortelde tint die afstamt van de rode familie en uitdrukking geeft aan een nieuw signaal van kracht. Viva Magenta is moedig en onbevreesd, een pulserende kleur waarvan de uitbundigheid een vreugdevolle en optimistische viering bevordert en een nieuw verhaal schrijft.

Kleur voor durvers

Met Viva Magenta komen we uit op een zeer krachtige rode kleur. Het is een kleur die staat voor vreugde en zelfexpressie. Een opwindende en grenzeloze tint die zich manifesteert als een opvallend statement.

PANTONE 18-1750 Viva Magenta verwelkomt iedereen met dezelfde levensvreugde en rebelse geest. Het is een kleur voor ontwerpers met lef en designers die durven.

Laat je inspireren

Sinds 2000 kiest het Pantone Kleurinstituut elk jaar een ‘kleur van het jaar’.
Deze keuze volgt op een grondige wereldwijde analyse van de trends en nieuwe kleurinvloeden. Al 24 jaar lang beïnvloedt Pantone’s Kleur van het Jaar de productontwikkeling en aankoopbeslissingen in verschillende industrieën. 

Bij Visix Brand Shiners introduceren we de kleur binnen onze marketingcampagnes en wordt de kleur ook volledig geïntegreerd in onze webshop.

Laat jij je ook graag inspireren door deze kleur?
Neem dan contact op met ons team van Brand Shiners en geef je vouwtent, beachvlag of banner net iets meer durf.

Bron: pantone.com

SHARE

Contacteer ons

SHARE