Visix en Krekels worden Visix Brand Shiners

31 maart 2020

­Visix en Krekels bundelen de krachten en worden Visix Brand Shiners.

Vanaf vandaag 31 maart worden Visix uit Roeselare en Krekels uit Lokeren één bedrijf : Visix nv. Een nieuwe mijlpaal voor ons bedrijf en medewerkers. We geven de nieuwe naam graag vorm met een volledig nieuwe huisstijl, website en corporate branding. Normaal zou een campagne starten om de nieuwe brand Visix – brandshiners te lanceren. We kunnen onze communicatie in deze tijden niet anders dan aanpassen en zullen de geplande campagnes pas loslaten wanneer de tijd hiervoor rijp is.
Drie jaar nadat het West-Vlaamse Visix en het Oost-Vlaamse Krekels een alliantie aangingen, hebben beide bedrijven beslist de samenwerking nog verder uit te diepen en hun krachten helemaal te bundelen. Voortaan gaan ze verder als één bedrijf onder de naam ‘Visix – Brand Shiners’.

Het is onder de kerktoren van het West-Vlaamse Ieper dat Demeere Vlaggen het licht zag in 1903. Het bedrijf specialiseerde zich in handgemaakte vlaggen en geborduurde kazuifels voor stoeten, verenigingen en gemeenten.
Het vakmanschap van toen is vandaag nog steeds aanwezig, zij het in combinatie met toptechnologie.
De kleine onderneming van toen is vandaag een toonaangevende speler in textieldruk.

In 2008 werd het bedrijf omgedoopt tot Visix, een naam die verwijst naar de missie: bedrijven of producten de hoogste visibiliteit bezorgen. De uitvalsbasis van Visix is een gloednieuw hoofdkwartier in Roeselare.
Met ook een afdeling in Frankrijk (Visix France opgericht in 2016) en een webshop voor professionelen (Visix 3.0) blijft Visix inzetten op groei, vernieuwing en service. In 2019 werd Visix op de Roeselare Awards uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar 2018.

Krekels uit Lokeren heeft twintig jaar ervaring en is gespecialiseerd in promotiemateriaal voor indoor en outdoor toepassingen zoals tenten vlaggen en banners, maar ook materiaal voor beurzen of showrooms zoals pop-upwanden, roll-ups, tentoonstellingspanelen.
Krekels ontwikkelde zich tot de totale promotie-specialist van gedrukte tenten in alle mogelijke formaten, beachvlaggen, banners, displays en presentatie wanden.

Stempel_Brandshiners_2

Vandaag halen beide bedrijven de banden nog nauwer aan en zetten ze hun activiteiten met één stem en onder één vlag voort: Visix – Brand Shiners.
Hun missie: bedrijven en producten laten scoren en stralen met visueel sterke en innovatieve oplossingen die echt ‘AF’ zijn.

Het nieuwe bedrijf heeft vestigingen in Roeselare, Armentières, Lokeren en het Poolse Glogow en stelt 80 mensen tewerk.
De hoofdzetel blijft in Roeselare.

SHARE