Visix pakt uit met gloednieuwe showroom

29 augustus 2023

Sfeer en beleving staan centraal

Ons hoofdkantoor in Roeselare is een nieuwe parel rijker. Sinds kort kan je bij Visix namelijk terecht in een gloednieuwe showroom.

De nieuwe showroom moet vooral een ontmoetingsplek worden waarin sfeer en beleving centraal staan, aldus Jean Van Houtryve en Stijn Vertonghen van Visix Brand Shiners.

entree_showroom

Klant moet het product voelen en beleven

Jean Van Houtryve, zaakvoerder

“Aan de realisatie van deze nieuwe toonzaal ging er heel wat denkwerk vooraf. Via verschillende brainstormsessies met collega’s en een ontwerpbureau zijn veel schetsen en ideeën over en weer gegaan.

Klanten verdienen in de eerste plaats een wauw gevoel en dat hopen we met deze nieuwe ontmoetingsplek alvast te bereiken. We zetten sfeer en beleving voorop door middel van diverse realisaties en presentaties. De klant moet ook de producten kunnen voelen. Daarnaast zetten we ook in op 3 unieke ontmoetingsruimten. Met de ‘Brand Shiners’, ‘Antoon Demeere’ en ‘Krekels’  meeting room leggen we accenten op de geschiedenis binnen Visix. Tot slot moet iedere bezoeker zich meteen thuis voelen in het warme karakter van deze nieuwe showroom en moet je, als het ware, ondergedompeld worden in de wereld waar wij als Brand Shiners voor staan.”

Nieuwe showroom in lijn met onze huisstijl

Stijn Vertonghen, Marketing Manager bij Visix

“Bij Visix beschikken we over een ruim aanbod aan producten die we onderverdelen in indoor, outdoor en events.
In deze nieuwe showroom is het heel belangrijk om in te zetten op beleving en focus te leggen op elk van deze segmenten.

Voor het indoor segment werken wij bijvoorbeeld met een soort van platenbox waar je diverse plaatsoorten kan voelen. Voor de meer imposantere producten in ons outdoor segment werken we met digitale presentaties. Zo zijn we in staat om onze bezoeker een totaalbeeld te schenken van wat hij mag verwachten.

Uiteraard blijft het nog steeds mogelijk om een demo aan te vragen voor producten als vouwtenten, Startenten en ons pneumatisch gamma.

De nieuwe showroom sluit ook perfect aan bij onze strakke huisstijl die we als Brand Shiners lanceerden nu 3 jaar geleden. Het is een knappe ruimte geworden waar we ook veel potentieel zien voor grotere evenementen en bedrijfsfeesten. Met een Belgisch biertje uit onze imposante bar moet dit zeker lukken.”

bar_showroom

SHARE

Plan jouw bezoek

Benieuwd om zelf deze nieuwe showroom te ontdekken?
Of wens je een product te ontdekken? Vraag dan nu jouw bezoek hier aan.

SHARE