Bringing colour back!

21 oktober 2021

Grootste internationale vakbeurs in sign en print brengt kleur

Van 12 tot 15 Oktober vond The Global Print Expo plaats in het RAI Exhibition Centre, Amsterdam.
Een succes gezien de vorige edities tot 3 maal toe werden geannuleerd door gekende redenen en er lang onzekerheid was over het al dan niet doorgaan van de show in Amsterdam. 

Met een pak minder exposanten (vooral geen Amerikanen en/of Chinezen) werd het een fijne Europese beurs met meer dan 7500 bezoekers uit de sign en print branche.

Ook Visix was voor de eerste maal aanwezig dankzij de samenwerking met Fespa Belgium.
Voor de opening van de beurs was er een samenkomst met de andere 36 Fespa landen waarbij er nog steeds grote verschillen zijn in de opstart van activiteiten post-corona en een directe relatie met het aantal gevaccineerde inwoners. 

Een Fespa-bus werd ingelegd op woensdagmorgen om vanuit Gent en Antwerpen de beurs te bezoeken. 

De Fespa stand fungeerde als een deugdzaam rustpunt voor de vele Belgen die afgezakt waren naar Amsterdam. We konden nog eens 10 nieuwe leden overtuigen om van onze familie lid te worden en 2 nieuwe sponsors gaven hun commitment om ons project te steunen.

 

Op woensdagmiddag hadden we een leuke meet-and-greet met onze noorderburen van Fespa Nederland en werden voorzichtige plannen gesmeed om volgend jaar een gemeenschappelijke studiereis naar Noord-Italië te organiseren. 

De kers op de taart van 2 jaar Fespa België was het diner in het hotel NH Barbizon Palace in het hartje van Amsterdam waar we maar liefst 67 Belgen verzamelden met een passie voor sign en print. 

Positiviteit alom omdat we terug beurzen mogen bezoeken, mensen de hand kunnen schudden en we met zijn allen, terug extra kleur zullen geven, aan het leven. Dit is onze missie! 

SHARE