Verkiezingen 2024

Meer info

Mobiel Promotiemateriaal voor je verkiezingscampagne

In 2024 worden verschillende verkiezingen georganiseerd. Op zondag 9 juni 2024 worden er Europese, federale en regionale verkiezingen georganiseerd. Op zondag 13 oktober vinden de provincieraads-, gemeenteraads- en districtsraadsverkiezingen plaats. Het is de eerste keer dat al deze verkiezingen samenvallen in hetzelfde kalenderjaar.

Je bent ongetwijfeld op zoek naar producten om promotie te voeren bij deze verkiezingscampagnes. Daarom bieden wij jou graag enkele interessante promotionele producten aan. Het is belangrijk dat jouw boodschap in het oog springt en op de juiste manier potentiële kiezers en de eigen achterban kunnen overtuigen. Visix kan je hierbij zeker verder helpen. Maak daarom gebruik van ons ruim aanbod aan producten die je volledig kan personaliseren in je huisstijl zodat je op elke locatie meteen de aandacht trekt.

Visix: dat is jouw partij!

Met meer dan 100 jaar expertise is Visix dé specialist in het produceren van gepersonaliseerde vouwtenten en eventmateriaal voor professioneel en intensief gebruik. Het veelzijdige aanbod tussen verschillende kwaliteiten, afmetingen, kleuren en accessoires in combinatie met de eigen productie, (na)service, en scherpe prijs-kwaliteit-verhouding verklaart onze stevige marktleiderspositie in België. 

Vouwtenten

Al of niet bedrukt en beschikbaar in 3 kwaliteiten en diverse afmetingen van 2x2m tot 8x4m.

Beachvlaggen

Keuze uit 11 verschillende modellen. Full color print in enkel- of dubbelzijdige uitvoering.

Stretch-wanden

Bedrukte beurswand met afneembare hoes. We bieden de stretch-wand aan in 2 verschillende modellen van 200cm tot 500cm breed.

Counters

Ontvang jouw bezoekers aan één van onze counters. Keuze uit 4 verschillende modellen. De bijhorende prints vervaardigen we in onze eigen ateliers.

Roll-up banners

Snel en compact. De roll-up banner is verkrijgbaar in 3 kwaliteiten en 5 verschillende afmetingen van 80cm tot 150cm breed.

Zitmeubelen

Bij Visix kies je uit een uitgebreid gamma van zitmeubelen. Pimp jouw stand of event met onze strandstoelen, zitkubussen of zitzakken.

Met Visix ben je bij de juiste “partij” voor het promoten van een succesvolle verkiezingscampagne.

Vraag nu je offerte aan

Wens je gepersonaliseerd advies voor jouw project?
Vul onderstaand formulier in of bel ons +32 (0)51 23 88 10