Bedrukte perswand met logo’s voor events

Wij beschikken over de ideale sponsorwand of logowand voor al uw persconferenties, rode loper momenten of andere evenementen, waar u uw naam “in the picture” wilt zien staan.

Modellen

Hieronder enkele mogelijkheden van de sponsorwand voor indoor en outdoor gebruik

1. Pop up wand

Vanaf 705 euro

2. Rollup maxi

Vanaf 241 euro

3. Stretch wand

Vanaf 465 euro

4. textielframe

Vanaf 424 euro

De trendy vormgeving en heel mooie afwerking van de stretch wall gecombineerd met het feit dat deze geen reflecties van flitsers met zich meebrengt zorgt er voor dat we telkens opnieuw fantastische resultaten kunnen bereiken bij zowel Press Wall fotografie als Green Screen

sponsorwand

 

Wouter Noerens

Say Cheese / RentaPhotoBooth.be

Vraag nu je offerte aan

Niet alleen kan u bij ons kiezen uit een uitgebreide waaier aan sponsoring walls, interviewwanden of perswanden, maar elk van onze oplossingen garandeert u de visibiliteit van uw merk zoals geen ander.

Of U nu kiest voor een Textielframe, Pop-up wall, Stretchwall of Maxi roll-up, U kiest steeds voor een perfect afgewerkte Sponsormuur, Perswand of logowand in een formaat dat volledig voldoet aan uw wensen.

Al onze producten brengen u ook een oplossing die uw logo onberispelijk naar voor brengt in één perfect doorlopend beeld. Welk materiaal u ook kiest, u bent zeker van een beeld zonder naad dat uw naam alle eer aan doet.

sponsorwallGebruik : interview na sportwedstrijd, rode loper, persconferentie, photobooth, op beursstand, enz…

Daarenboven zijn al onze producten uitermate gebruiksvriendelijk en makkelijk op te stellen. Uw keuze voor onze producten zorgt dus niet alleen voor een perfecte zichtbaarheid op locatie, maar zorgt er ook voor dat alles razendsnel wordt opgesteld en afgebroken. Al onze producten zijn handig verpakt, makkelijk te transporteren en in minder dan een kwartier opgezet of afgebroken.

Topmerken als Studio 100, Kinepolis, Base, BNP Paribas Fortis en Coca Cola kiezen al voor onze producten. Zij verzekerden zich al over het feit dat al onze producten van een feilloze kwaliteit zijn. En, doordat wij zelf de controle voeren over al onze bedrukkingen,  kunnen wij garant staan voor een beeld met een onevenaarbare kwaliteit.

Ons sales team staat steeds te uwer beschikking om u te helpen bij uw keuze voor het juiste materiaal bij uw evenement, terwijl onze grafische afdeling samen met u op zoek gaat naar het perfecte beeld. Zij ondersteunen u waar nodig met de ontwikkeling, en staan mee in voor een beeld dat de aandacht grijpt en uw naam op de voorgrond brengt.