Projecten

You are here

Project Meubili Knokke PVC spandoek
Bij Meubili in Knokke vindt u alles om uw tuin van A tot Z in te richten. Meubili en haar partners toveren uw tuin en terras om tot een harmonieus geheel dat de charme van ieder seizoen optimaal tot zijn recht laat komen. Hun aanbod aan tuin- en terrasinrichting is enorm. Ze proberen het verschil te maken met de kwaliteit van hun producten.
Visix - Semperfi
Het bedrijf Semperfi uit Roeselare biedt design brievenbussen en kwalitatieve, moderne tuinsets aan. Voor het opendeurweekend werd Visix gevraagd een trendy reclamedoek te leveren.
Bastiaansen Decoratie uit Merelbeke
Het bedrijf uit Merelbeke vierde onlangs zijn 46-jarig bestaan met een nieuw winkelconcept. Een project dat Visix graag ondersteunde met de nodige visuele ondersteuning. Het resultaat: beste kleinhandel van België!
Project - Be casual - Lendelede - PVC doek
Bij Be Casual in Lendelede kan iedere vrouw terecht voor stijlvolle kledij en het juiste advies. Klantvriendelijkheid draagt men in deze KMO hoog in het vaandel. Ze staan voor de volle 100 % achter al hun merken en staan je graag bij in de zoektocht naar de perfecte outfit.
Outdoor - spandoeken - supportersvlag - KVO - Oostende - voetbal

KVO

Voetbal doet emoties hoog oplaaien. Met een tifo van KVO moedigen de supporters hun geliefde team extra aan en brengen ze sfeer in het stadion.
Project - texframes - texframe retail - Tribu
Tribu brengt sfeer in de winkel dankzij een texframe met LED verlichting. Deze texframe trekt de aandacht van de klanten en creëert impact.
Visix - Recticel
Ons total care process valt ook bij deze klant in de smaak.
Delhaize nous a demandé d’accroître la visibilité de la marque en installant 6 mâts sur le parking de ses 140 magasins belges.
Van Delhaize kregen we de opdracht om de visibiliteit van het merk te verhogen door het plaatsen van een 6 tal vlaggenmasten op de parking van al hun 140 belgische vestigingen.
Visix - Knauf
Batibouw is de hoogdag voor ieder met een baksteen in de maag. Voor Visix steeds het moment om talrijke realisaties te bewonderen op de vele standen waarvoor we bedrukte prints en aluminium profielen leverden.
Visix -Tony Mertens
Een merk laten opvallen of sfeer maken in een winkel, daar kennen ze bij Visix alles van. De reden wellicht waarom winkelketen Tony Mertens bij ons aanklopte voor de aanpak van de gevels van hun 5 vestigingen. Een echte uitdaging!
Visix - Inham
Akoestiek is een complexe materie. Moderne bouwmaterialen en open plafonds creëren vaak storende weergalmen. Zo ook bij Inham, een centrum voor zorginnovatie in Gits. Visix plaatste er 200 m² bedrukte doeken met geluidsabsorberende isolatie. Het resultaat was verbluffend.
Oostcampus - Oostkamp
Visix is bijzonder trots om mee te mogen werken aan één van de meest duurzame en innovatieve verbouwingen in Europa. De Madrileense architect Carlos Arroyo toverde de oude Coca-Cola site om tot een modern en transparant bestuurs- en dienstencentrum voor de gemeente Oostkamp.

Pages