Meubili - Knokke

You are here

Bij Meubili in Knokke vindt u alles om uw tuin van A tot Z in te richten. Meubili en haar partners toveren uw tuin en terras om tot een harmonieus geheel dat de charme van ieder seizoen optimaal tot zijn recht laat komen. Hun aanbod aan tuin- en terrasinrichting is enorm. Ze proberen het verschil te maken met de kwaliteit van hun producten.  

Visix kreeg de opdracht om een communicatieconcept te realiseren. Zowel indoor als outdoor waren ze op zoek naar duurzame oplossingen om de aandacht te trekken. De verschillende communicatie-uitingen moesten perfect op elkaar afgestemd worden.

Aantrekkelijke signalisatie en visual merchandising zijn cruciaal in het hedendaagse retaillandschap. De aandacht van de klanten trekken en hen overtuigen de winkel te ontdekken is cruciaal. Binnen koos Visix de textielframe lichtbak retail als blikvanger. Met zijn hedendaagse look, eenvoudige installatie en maximaal lichtrendement voor een minimum aan energieverbruik is het de ideale eyecatcher voor iedere showroom.

Buiten koos Visix voor een groot spandoek in PVC om het gebouw van Meubili mee aan te kleden. Mooi en strak gespannen zijn PVC spandoeken het ideale reclame- of promotiedoeleinde. Ze springen onmiddellijk in het oog en zetten de klanten aan de winkel te bezoeken.

Ook een project waar visuele merchandising aan te pas komt? Contacteer ons vrijblijvend voor advies of een offerte.

Project Meubili Knokke PVC spandoek
Project Meubili Knokke Textielframe
Project Meubili Knokke Textielframe