Be Casual – Lendelede

You are here

Bij Be Casual in Lendelede kan iedere vrouw terecht voor stijlvolle kledij en het juiste advies. Klantvriendelijkheid draagt men in deze KMO hoog in het vaandel. Ze staan voor de volle 100 % achter al hun merken en staan je graag bij in de zoektocht naar de perfecte outfit.

Om de sfeer en visibiliteit naar een hoger niveau te tillen was Be Casual op zoek naar aantrekkelijke outdoor communicatie. De winkel uit Lendelede wou zich graag meer gaan richten op haar voorbijgangers. Het aantrekken en overtuigen van deze doelgroep is tenslotte van groot belang. Aantrekkelijke signalisatie en visual merchandising zijn cruciaal in het hedendaagse retaillandschap.

Het resultaat was een kleurrijk PVC spandoek van 240x360 gecombineerd met een strakke uitwerking, gemonteerd aan de gevel. De combinatie van een correcte opmeting, een aluminium onderkader van 8cm en klopprofiel van 5cm zorgden ervoor dat we de grootte van het doek én de vensterbank de baas konden.

Ook een project waar visuele merchandising aan te pas komt?  Contacteer ons vrijblijvend voor advies of een offerte.

Het spandoek is prachtig! Er is fantastisch werk geleverd. Proficiat en oprecht bedankt! – Lieven Vandemoortele, Be Casual

Lieven Vandemoortele
Manager
Project - Be casual - Lendelede - PVC doek