Bastiaansen Decoratie

You are here

Het bedrijf uit Merelbeke vierde onlangs zijn 46-jarig bestaan met een nieuw winkelconcept. Een project dat Visix graag ondersteunde met de nodige visuele ondersteuning. Het resultaat: beste kleinhandel van België.

Concept

Na 46 jaar tijd focust de onderneming uit Merelbeke zich niet langer op de producten zelf maar wel op de beleving. Met het nieuwe winkelconcept ‘sfeer op maat’ worden klanten sneller wegwijs gemaakt in de vier productgroepen: zonwering, gordijnen, behang en verf.

Onze opdracht

De transformatie van het nieuwe concept werd doorgetrokken in de volledige onderneming.

Bastiaansen Decoratie koos resoluut voor onze all-in service. De textielprints werden door ons eigen team ontworpen, geprint en geplaatst binnen de twee weken.

Realisatie

Onze grafische designers ontwierpen de texframe muurprint, outdoor muurframe en vlaggen met aandacht voor een optimale leesbaarheid. De onderneming ligt aan één van de drukste banen in Merelbeke; een uitstekend uitgangspunt voor onze producten. Dankzij onze oplossingen op maat springt Bastiaansen Decoratie sneller in het oog van passanten en krijgt de winkel meer bezoekers over de vloer.

Beste kleinhandel van België

Met een eerste waarderingsscore van 8,9/10 plaatste de Oost-Vlaamse interieurspecialist zich bij de laatste 88 genomineerde handelszaken.

Op maandag 27 november 2017 werd voor de 10e maal de Retail Award uitgereikt in het San Marco Village te Schelle. Bastiaansen Decoratie werd uitgeroepen tot beste kleinhandel (non-food) van het jaar.

Ook voor Visix was er een mooi compliment weggelegd. De organisatie van de Retail Award – onder leiding van KV Mechelen voorzitter Johan Timmermans – focuste dit jaar specifiek op de promotie en visibiliteit van ondernemingen naar de buitenwereld toe.

“Een nieuw winkelconcept correct naar buiten brengen is een heuse opgave. ‘Opvallen’ zonder ‘op te vallen’ is niet zo simpel als het lijkt. Visix kan rekenen op decennialange ervaring en dat zie je in alle aspecten. Zowel indoor als outdoor beschikt onze onderneming nu over een enorme meerwaarde: visibiliteit! Dat heeft ongetwijfeld meegespeeld bij onze nominatie als beste kleinhandel. Tot slot wil ik graag het volledige Visix-team bedanken. Het ontwerpen, het plaatsen en de administratieve opvolging gebeurden vlot en professioneel. Bedankt!”
- Gerd Bastiaansen, zaakvoerder Bastiaansen Decoratie (www.bastiaansendecoratie.be)

 

Wij feliciteren onze klant Bastiaansen Decoratie met deze prestigieuze prijs! Wil jij jouw onderneming ook naar podiumplaatsen leiden? Kies dan voor onze visuele oplossingen op maat!

Bastiaansen Decoratie uit Merelbeke
Bastiaansen Decoratie uit Merelbeke
Bastiaansen Decoratie uit Merelbeke
Bastiaansen Decoratie uit Merelbeke
Bastiaansen Decoratie uit Merelbeke
Bastiaansen Decoratie uit Merelbeke