Over Visix

You are here

Visix is gebouwd op vakmanschap en ervaring. Al sinds 1903 combineren we kennis met innovatie en handwerk. Gestart als een kleine onderneming is Visix vandaag toonaangevend in textieldruk. En dat is geen toeval.

Historiek

Onder de kerktoren van het West-Vlaamse Ieper startte in 1903 Demeere Vlaggen. Het bedrijf specialiseerde zich in handgemaakte vlaggen en geborduurde kazuifels voor stoeten, verenigingen en gemeenten. Het vakmanschap van toen is vandaag nog steeds aanwezig, zij het in combinatie met toptechnologie.

Een gloednieuw hoofdkwartier in Roeselare is vandaag de uitvalsbasis voor ons uitgebreid team textiel- en drukspecialisten. Sinds 2008 bekend onder de naam Visix. De naam refereert naar de missie van onze onderneming: uw bedrijf of product de hoogste visibiliteit schenken.
Met ook een afdeling in Frankrijk (Visix France opgericht in 2016) en een webshop voor professionelen (Visix 3.0) blijven we inzetten op groei, vernieuwing en service.

Professioneel team

Visix is een goed geolied raderwerk van ervaren medewerkers. Stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. Van drukker tot stikster, van magazijnier tot installatieteam: samen zijn ze elke dag in de weer om uw bestelling tot in de puntjes uit te voeren. Op tijd en volgens de hoogste kwaliteit.

Eigen productie van A tot Z

Van ruw onderdeel tot afgewerkt product: Visix neemt alles in eigen handen.
We snijden, drukken en zorgen in eigen huis voor de finishing touch.
Door zelf te drukken, aluminium frames te creëren, vlaggen te zomen, LED strips toe te voegen of met zeilringen af te werken, bent u zeker van kwaliteit. Visix is onafhankelijk. De hoge eisen leggen we onszelf op. Met dank aan de ervaring, kennis en knowhow van onze gespecialiseerde medewerkers.
Ons machinepark is een sterk staaltje baanbrekende technologie, met als pronkstuk een zes- en achtkleurentextielsublimatieprinter met een drukbreedte van 3m - uniek in België!

Full service

Een integrale service voor een compleet resultaat.
We nemen het volledige proces voor onze rekening. Zo geniet u van een duidelijk aanspreekpunt en een totaalresultaat. Van ontwerp, prepress, productie, confectie, verpakking tot plaatsing: onze medewerkers begeleiden u stap voor stap. Wilt u samen met ons een nieuw beursconcept bedenken? Graag. We gieten uw ideeën in een 3D-rendering.

Print- en leversnelheid

Bestel volgens uw eigen timing. Met een Silver, Gold en Platinum-levertermijn spelen we in op uw agenda. Als het moet binnen de 48 uur, sowieso binnen de 7 dagen. Een koerierdienst bezorgt uw pakket – anoniem verpakt indien gevraagd – op elke locatie. En wat uw vraag ook is: alle materialen zijn altijd op voorraad. Zo kunnen we op elk moment meteen aan de slag aan een hoge snelheid. Onze moderne drukpersen printen tot 110 vierkante meter textiel per uur.

Visix levert zowel aan particuliere klanten, grote en kleine bedrijven, gemeentebesturen of overheden alsook aan professionele klanten zoals standenbouwers, interieurarchitecten, beletteraars, grafisch ontwerpers en groot formaat drukkers.

Heeft u interesse in onze producten/diensten of wenst u een offerte op maat? Aarzel dan niet en stuur een e-mail naar info@visix.be!