Informatie voor resellers

You are here

We stimuleren onze professionele klanten  graag om via de webshop al hun bestellingen te plaatsen en te communiceren met onze experten. 

Om u de kans te geven nog sneller en eenvoudiger offertes aan te vragen, voerden we enkele optimalisaties uit aan Visix 3.0:

  • Je kan zelf online, wanneer het je past, prijzen berekenen en producten bestellen (24/7)
  • Geen administratiekosten
  • Sneller geleverd: 5 werkdagen afhaalklaar ipv 7

 

We zetten de functionaliteiten nog eens voor u op een rij:

Eenvoudige inlogprocedure
Vraag uw login aan via het portaal van de webshop.

Overzichtelijk
Visix 3.0 toont u een compleet overzicht van alle producten, diensten en bijhorende templates. De geoptimaliseerde zoekfunctie brengt u in een oogopslag naar het gewenste product. U kan zelf ook online de prijzen van de gewenste producten berekenen.

Verbeterde bestelprocedure
U ziet uw volledige bestelling op één enkele pagina. Een digitale proefdruk kan eenvoudig worden aangevraagd en een reeds geplaatste bestelling kan in een handomdraai nogmaals besteld worden. U betaalt geen administratiekosten en uw bestelling wordt nog sneller geleverd (afhaalklaar in 5 werkdagen i.p.v. 7 werkdagen).

Bestel buitenkaders en voeg een Texframe of buitendoek toe
U kan gemakkelijk buitenkaders, Texframes of buitendoeken toevoegen aan uw bestelling. Wij volgen alles op en zorgen voor de correcte afhandeling.

Gemakkelijk bestanden opladen
Bestanden worden nu gemakkelijker opgeladen zonder vervelende pop-ups. U kan ook een instructiedocument bij uw bestelling bijsluiten.

Chatfunctie
De in-site chatfunctie stelt u in contact met een sales-agent die helpt bij al u vragen. Snel en duidelijk!

Ontdek de kracht van Visix 3.0 en surf naar http://webshop.visix.be/login.aspx?ReturnUrl=%2f