Zo valt je beursstand in 2019 pas echt op

You are here

Zo valt je beursstand in 2019 pas echt op

Wil je in 2019 uitpakken met je beursstand? Ga dan voor XXL. Doeken, banners, textielbehang en vloerprints op héél groot formaat zijn dé trend van het moment. Dankzij onze nieuwste Vutek 5R uv-printer met een drukbreedte van 5 meter krijg je alvast alle ruimte om je ideeën vorm te geven. Naadloos en in schitterende kleuren.

Maar dat is niet alles. Sinds we vorig jaar de Vutek 5R textielprinter met een drukbreedte van 5 meter hebben geïnstalleerd, kunnen we 3 nieuwe stoffen aanbieden. En daarmee creëer je voor je beursstand nog meer mogelijkheden. Een overzicht.

Whiteback, het alternatief voor Blackback

Wil je voorkomen dat zon- of kunstlicht door een stof schijnt, dan kan je daar een textielsoort met een blockoutlaag voor gebruiken. Door de zwarte coating op de achterzijde wordt het licht, zoals de naam het zegt, volledig geblokkeerd. Maar wat als je beide zijden van het textiel wil bedrukken? Dat kan nu met Whiteback. Dit 100% polyester materiaal (230 g/m2) heeft immers een witte bedrukbare coating op de keerzijde. Het blockouteffect is verzekerd en, mooi meegenomen, je kan er breedtes tot 5 meter mee printen. Je beurswand in één stuk en lichtdicht laten printen? Whiteback is the way!
 

Printfloor voor bedrukte vloeren

Het hoeft niet altijd de wand te zijn die de aandacht trekt. Door je vloer een originele look te geven, voeg je meteen een extra dimensie toe aan je stand of interieur. Met Printfloor, beprintbaar wit pvc linoleum (1000 g/m2) met een antisliplaag, kan je nu de meest uiteenlopende motieven drukken, in één geheel, krachtige kleuren en grote volumes tot een breedte van 495 cm. Hiermee rol je straks pas echt de rode loper uit voor je bezoekers!
 

Airtex XXL textielbehang

Beprintbaar textielbehang is natuurlijk niet nieuw. Maar voor zeer grote oppervlakken moest je tot nu toe altijd verschillende panden aanbrengen. Gevolg: vaak bleven naden zichtbaar. Airtex maakt daar komaf mee. Dit 100% polyester textielbehang (350 g/m2) kan je printen in breedtes tot 495 cm. Zo kan je er hele beurs- en interieurwanden in één keer mee bekleden. Naadloos en visueel behoorlijk indrukwekkend. De dikte van de stof verbergt immers ook eventuele oneffenheden in de wand en dankzij de grijze backing kan je het bovendien probleemloos op donkergekleurde wanden kleven. Een innovatie van heel groot formaat!

Benieuwd hoe onze XXL textieltoepassingen de uitstraling van jouw beursstand of interieur in 2019 nog kunnen vergroten? Contacteer ons vrijblijvend.