Visix (Roeselare) en Krekels (Lokeren) gaan alliantie aan

You are here

Visix (Roeselare) en Krekels (Lokeren) gaan alliantie aan

Graag laten we u weten dat Visix uit Roeselare en Krekels uit Lokeren een strategische alliantie zijn aangegaan. Visix Invest, de holding boven Visix bvba, nam een participatie bij Krekels bvba. Christophe Krekels, zaakvoerder van Krekels, nam op zijn beurt een participatie binnen Visix.

Visix en Krekels zijn allebei al jaren actief in de productie van promotiemateriaal. De krachtenbundeling komt er om nog efficiënter te kunnen werken en zo verdere groei mogelijk te maken. We blijven zelfstandig werken onder onze eigen naam én vanop onze eigen locatie.

Ons gamma en de klantenportefeuilles zijn complementair: waar Visix voornamelijk actief is in het indoorsegment, met bijvoorbeeld textielframes voor beurzen en etalages, is Krekels heel sterk in producten om je merk te laten opvallen op allerlei evenementen, zoals bedrukte tenten en beachvlaggen.

Wat betekent die schaalvergroting voor u?

  • U kunt rekenen op de expertise van twee specialisten in visuele communicatie
  • Het assortiment aan producten wordt nog groter: of u nu indoor-, outdoor- of eventcommunicatie nodig heeft, we hebben alles in huis
  • We creëren meer logistieke mogelijkheden: u kunt bij ons terecht voor de opbouw en afbraak van uw projecten en voor de stockage van uw producten
  • Dankzij een grotere productiecapaciteit en doorgedreven automatisatie kunnen we sneller leveren

We streven naar een optimale samenwerking om de markt te kunnen voorzien van kwaliteitsvolle en innovatieve indoor, outdoor en event communicatie. Ook voor onze 50 medewerkers en leveranciers zal deze alliantie opportuniteiten met zich meebrengen: we zullen een grotere capaciteit aankunnen en onze levertermijnen zullen nog korter worden.”

Mocht u nog vragen hebben, contacteer ons dan gerust!