Schakel Visix in voor het onderhoud van je vlaggenpark

You are here

Schakel Visix in voor het onderhoud van je vlaggenpark

Binnenkort de grote lenteschoonmaak?

We wassen alle vensters, schuren de oprit, maaien het gazon en snoeien de bomen. Heb je ook een team die je vlaggen correct ophangt?           

Bij Visix komt ons team van specialisten met hoogtewerker langs om jouw vlaggenpark correct op te zetten. Als specialist visuele communicatie vinden wij het noodzakelijk om dit door professionals te laten doen met kennis van zaken en met het nodige materiaal voor handen. Een vlag is tenslotte dé eyecatcher op je parking en zorgt voor de nodige merkondersteuning.

 

Wij adviseren je om minstens 2x per jaar (in de periode maart/april en september/oktober) je vlaggen te vervangen, zodat je winkelpunt er het volledige jaar door pico bello uitziet.

Een vlag ophangen is geen kinderspel. De vlag moet ideaal wapperen in alle weersomstandigheden, te allen tijde zichtbaar zijn en lang meegaan. Om onze klanten hierbij zo goed mogelijk te helpen, hebben wij het 'onderhoudscontract' voor vlaggen in het leven geroepen.

Wat houdt dit precies in? Een team van specialisten hangt uw vlaggen met de nodige zorg en professionaliteit op. Rekening houdend met de wind, de hoogte van de mast, het nodige aantal spanners... Voor een klein forfait komt Visix aan huis met hoogtewerker, team en het nodige materiaal!

Gemiddeld heeft een winkel in België 4,6 masten staan. Wij vervangen vlaggen voor onze klanten al vanaf 20€/vlag (inclusief werkuren) x 4,6 = 92 € (excl. Btw) + zonevergoeding afhankelijk van postcode.

Interesse? Contacteer ons vandaag nog voor meer info over het onderhoud van je vlaggenpark.