Haal het maximum uit jouw bedrukte vouwtent!

You are here

Visix, outdoor, bedrukte vouwtenten

Haal het maximum uit jouw bedrukte vouwtent!

Onderhoud vouwtenten

Een bedrukte vouwtent is een snelle, gemakkelijke en functionele manier om je merk zowel indoor als outdoor in de kijker te zetten. Onze vouwtenten zijn waterdicht en dus perfect te gebruiken in alle weersomstandigheden. Ze zijn van uitstekende kwaliteit, toch raden we je aan om de tent na ieder gebruik goed te onderhouden en reinigen. Zo wordt de levensduur verlengd en kan je er optimaal van genieten. Vrieskou, wind en regen kunnen tenslotte impact hebben op de stevigheid van de tent. We geven je enkele tips om er extra lang van te genieten!

 • Opzetten
  Je zet de tent met de handleiding in een handomdraai op. Je hoeft geen schrik te hebben voor een ingewikkeld stappenplan of uren monteerwerk. Neem je tijd en hanteer de bedrukte vouwtent niet te ruw. Als er veel wind staat, kan je gebruik maken van stormriemen om de tent te verstevigen. Draai de schroefjes aan wanneer nodig.
 • Reinigen
  De tent reinigen doe je het best met wam water en een zeepopoplossing. Nooit met een bijtend product zoals bleekwater of chloor, dit kan de coating beschadigen. Vermijd schrobben en ga voorzichtig te werk.
 • Opbergen 
  Demonteer de tent zoals omschreven in de handleiding. Om schimmelvorming en andere schade te voorkomen is het belangrijk om de tent eerst 24u te laten drogen. Daarna kan de tent veilig opgeborgen worden in de daarvoor voorziene draagtas.
 • Vervoeren
  Dankzij de handige meegeleverde draagtas transporteer je de bedrukte vouwtent op een veilige en eenvoudige manier.
 • Herstellen
  Voor herstellingen of meer info kan je ons steeds contacteren