Een nieuwe website, speciaal voor u!

You are here

Blog - Visix - nouveau site internet

Een nieuwe website, speciaal voor u!

Welkom op onze nieuwe website! De afgelopen maanden werd er achter de schermen druk aan gewerkt. We besloten om het digitale roer om te gooien en hebben heel wat aanpassingen verricht.

Structuur en inhoud werden naar een hoger niveau getild. Verder beschikken we nu over een product- én oplossingenrubriek waarin u snel en efficiënt het ideale product voor uw situatie vindt.

Op regelmatige basis houden we u op de hoogte van onze projecten, activiteiten. En daar stopt het niet bij! Op de blogpagina vindt u al onze tips en tricks terug voor een uitstekende visibiliteit van uw onderneming. Hou de komende dagen, weken en maanden dus zeker onze website in het oog!

Bij het redesignen van de website hadden we één simpele doelstelling, namelijk ervoor zorgen dat bezoekers van onze site de belangrijkste info snel terugvinden. Net daarom hebben we onze homepagina opnieuw ontworpen en de menu's iets logischer en duidelijker gemaakt. Onze site werd verder ook in het Frans gevoelig uitgebreid.

Work in progress

U bent de baas. Omdat we, net als bij de uitbouw van onze onderneming, graag luisteren naar de klant ligt de website volledig in uw handen. Heeft u nog suggesties? Dan horen we deze heel graag van u. Via onderstaande knop kan u deze steeds aan ons doorspelen!

www.visix.be/nl/contact