Een flexibel textielframe: de Texframe Outdoor 90

You are here

Een flexibel textielframe: de Texframe Outdoor 90

Het is modulair, eenvoudig te monteren en weerbestendig. Het outdoor aluminium profiel Texframe Outdoor 90 is speciaal gemaakt om tegen de gevel op te hangen en er (zelf) een textieldoek in te bevestigen. Hoe het werkt? Simpel.

Speciaal voor buiten

Het Texframe Outdoor 90 bestaat uit aluminium profielen (geanodiseerd) die rechtstreeks op de muur worden geschroefd. Aluminium roest niet, is licht en onderhoudsvriendelijk. Eenmaal het hangt, heb je dus geen omkijken meer naar het frame. De hoekprofielen worden in verstek verzaagd.

Het frame bestaat uit 2 profielen: een opspanprofiel waarin het doek, met behulp van een onzichtbare siliconen strip (pees), zonder gereedschap en in een handomdraai kan worden opgespannen. Een makkelijk te openen en te sluiten afdekprofiel zorgt ervoor dat de randen van het doek altijd mooi afgedekt zijn, goed beschermd in weer en wind.

Eenvoudige montage

Hoe groot of compact je het frame ook wil maken (maximale afmeting: 3 x 4 meter), dankzij de modulaire constructie is Texframe Outdoor 90 snel en eenvoudig in elkaar te zetten. Met wat professionele hulp is het kader zo tegen de muur bevestigd! Om de stabiliteit van het frame te garanderen, kunnen er afhankelijk van de grootte ook stabilizers (tussenprofielen) worden toegevoegd. Onze specialisten bekijken graag met jou de installatiemogelijkheden.

Lichtgewicht doek

Het Texframe Outdoor 90 is ontwikkeld om 100% polyester textielweefsels in op te hangen. Deze ecologische doeken zijn 100% recycleerbaar. Ze wegen een stuk minder (210 gr/m²) dan de klassieke pvc-doeken en kan je eenvoudig zelf vervangen : gewoon de textielprint in het frame plaatsen, afdekprofiel dichtklappen en klaar. De perfecte match voor een lichtgewicht frame als het Texframe Outdoor 90!

Bovendien kan je de doeken opbergen en op een later tijdstijd nog eens gebruiken. Ideaal dus om te communiceren over een nieuwe product, een openstaande vacature of in een bepaald thema (kerst, zomer, solden).

Benieuwd naar dit outdoor textielframe? Wil je een offerte voor een frame tegen je gevel? Contacteer ons.

Technische kenmerken

  • Profiel: aluminium anode kleur
  • Gewicht: 2,3 kg per lopende meter
  • Lengte: 6150 mm
  • Diepte: 91 mm
  • Breedte: 55 mm