De voordelen van een container met spandoek op buizenframes

You are here

De voordelen van een container met spandoek op buizenframes

Bouwpromotoren die op een nieuwe verkaveling hun projecten in de kijker willen zetten, plaatsen vlaggenmasten, vrijstaande of muurframes en bedrukte panelen. Steeds vaker zie je echter ook containers met spandoeken op buizenframes. Een budgetvriendelijke oplossing met heel wat aantrekkelijke voordelen. Een overzicht.

Geen vergunning nodig

Voor de plaatsing van een traditionele tijdelijke constructie heb je een vergunning nodig. De aanvraagprocedure daarvan kan soms behoorlijk lang aanslepen. Een container valt buiten die verplichting. Dat bespaart je een hoop tijd en administratieve rompslomp.

Snelle plaatsing

Als je een groot kader met een doek wil plaatsen, moet je dat voor de stevigheid vastzetten in beton. Het gestorte beton moet nadien weer worden verwijderd en dat brengt extra werk (en kosten) met zich mee. Een containerconstructie is zo geplaatst en snel weer weggenomen.

Maximale visibiliteit

Vergeet dus zware constructieve werken. Net als Lego-blokken kan je de containers eenvoudig op elkaar stapelen. Zo krijg je een stevige én hoge constructie waar je niet naast kan kijken. Visibiliteit gegarandeerd, ook omdat de buizenframes exact passen op de container.

Flexibele opbouw

Dankzij de flexibele buizenframes, zijn de containers los af te halen, snel te installeren en makkelijk te verplaatsen. Één, twee of drie stuks op elkaar zetten? Jij kiest.

Herbruikbaar concept

Containers met een spandoek op buizenframes zijn, ten slotte, een duurzame vorm van outdoor communicatie. Ze kunnen immers makkelijk opnieuw voor andere projecten gebruikt worden. Spandoeken verwijderen en nieuwe in de plaats hangen volstaat.

Geïnteresseerd in onze containerformule of andere oplossingen (vlaggenmasten, vrijstaande of muurframes en bedrukte panelen)? Contacteer ons.