Comfortmaskers met uw logo bedrukt

You are here

mondmaskers bedrukken

Comfortmaskers met uw logo bedrukt

Bescherm je medewerkers, je klanten en jezelf met gepersonaliseerde mondmaskers !

mondkapje-cercle-brugge-v2.jpgVorige donderdag suggereerde het Nationaal Crisiscentrum dat we moeten beginnen nadenken om zélf mondmaskers te maken om in bepaalde situaties na de coronalockdown te dragen. Visix gebruikt echter nu al zijn ervaring met polyestertextiel in de visuele marketing om comfortabele, duurzame, herbruikbare en personaliseerbare comfortmaskers van Belgische makelij te produceren.

Better safe than sorry… en dus is een mondmasker in deze tijden geen overbodige luxe. En als je dat met een gepersonaliseerd mondmasker kan doen, beklemtoon je des te meer hoeveel belang jouw bedrijf hecht aan de veiligheid van je klanten en medewerkers. 

Door de elastische banden sluiten deze stoffen gezichtsmaskers nauw aan op het onderste deel van je gezicht, zonder je huid te irriteren. Ze bieden comfort aan de gebruiker : je kan gezicht, mond, neus of lippen niet aanraken.

“Het was niet alleen een huzarenstukje om in de 48 uur na de eerste vraag ons productieproces helemaal om te turnen, we hopen ook dat we hiermee straks 50 medewerkers terug aan het werk kunnen zetten,” - Jean Van Houtryve 
 

Zet je merk in de kijker en bescherm je klanten, je medewerkers en jezelf. Deze mondmaskers verminderen het risico op besmetting.

Onze maskers worden in 100% polyester gemaakt en zijn wasbaar op 90 graden en dus herbruikbaar. 
Let op: deze gezichtsmaskers zijn geen medische mondmaskers en zijn dus bestemd voor gebruik op straat of in een kantoor- of winkelomgeving.

pers-comfortmaskers-01.png

Interview Radio 2

Bestel nu je mondmasker met opdruk of logo in full color.