Backdrops bedrukken – bedrukte promodoeken voor events

Visix biedt backdrops en ander promotiemateriaal voor uw evenement. U bent aan het juiste adres om een backdrop van hoge kwaliteit te laten bedrukken.

Enkele mogelijkheden voor indoor en outdoor gebruik :

Vraag nu je offerte aan

Reclame maken op backdrops

Wilt u graag dat uw bedrijfsgegevens en/ of uw reclameboodschap binnen of buiten te zien is? Dan bieden backdrops de ideale oplossing als promotiemateriaal. Een backdrop doek is een snel opgesteld podiumdoek of presentatiedoek, dat zichtbaar aanwezig is en voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Backdrops worden bijvoorbeeld ook vaak gebruikt als achtergrond voor podia bij festivals of bijvoorbeeld bij evenementen, waar ze op voordelige en eenvoudige wijze de achtergrond aankleden en als decor kunnen dienen. De backdrop banner kunt u gemakkelijk vervoeren naar de gewenste locatie, zonder dat deze kreukt. De reclamedoek is vervolgens ook eenvoudig te bevestigen.

backdrop cola

Lichte en duurzame backdrops
Verder is de backdrop wall licht en wanneer u voor een backwall van hoge kwaliteit kiest, is deze bovendien duurzamer dan dat u zou denken. De backdrop vormt op deze wijze een goede en voordelige oplossing, die helemaal promoproof is en geheel aan te passen naar wens.

Hoogwaardige backdrops
Visix is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van backdrops en ander promotiemateriaal van zeer hoge kwaliteit. Een backwall maken is eenvoudig en wordt vervolgens mobiel verpakt geleverd. U kunt zelf de grootte, de indeling, de kleuren en de informatie op het achtergronddoek kiezen, waarna wij de backdrop bedrukken.

Door de hoge kwaliteit en dichtgewoven materialen die gebruikt worden in het doek, is de backdrop wand en zijn de afbeeldingen en tekst daarop telkens goed te zien vanuit verschillende kijkhoeken. De kleuren worden correct weergegeven en de backwand gaat lang mee. Dit geldt ook voor de foto backdrop en andere afbeeldingen die zeer gedetailleerd zijn.

Visix kan uw backdrop bovendien voordelig en snel leveren, doordat onze grafische afdeling en de volledige productie van de back wall in-house is. Uw podiumdoek drukken doen we dus geheel zelf.

Meer informatie en producten van Visix
Wilt u graag een backdrop kopen en laten bedrukken, of ander promotiemateriaal krijgen voor uw evenement? Naast backdrops bedrukken kan Visix u ook van dienst zijn met ander promomateriaal voor binnen en/ of buiten. Voorbeelden daarvan zijn een textielframe voor elke boodschap en een bedrukte zitkubus die ideaal is voor beurzen.

Voor evenementen in de buitenlucht zijn er speciale zuilen en bogen te krijgen, of een promotietent in verschillende groottes. Wilt u meer weten over de prijzen en mogelijkheden bij Visix ? Bezoek dan onze showroom of neem contact met ons op.