Eventkits voor promo op events

Om uw merk, product of dienst extra in de kijker te zetten, biedt Visix een interessant promototaalpakket. In plaats van tenten, vlaggen, banners, rollups e.d. telkens weer apart te bestellen, is het immers veel makkelijker als u alles tegelijk in één totaalpakket aankoopt. 

Vouwtenten

Bedrukte Vouwtent / Partytent voor professioneel gebruik. 

Beachvlaggen

Eventvlaggen aan in verschillende maten en modellen.

Spandoeken

We maken de bedrukte baches en doeken op maat, met een grote keuze in materialen en afwerkingen. 

Contacteer ons voor je eventkit

Tips om de aandacht te trekken op jouw event

1.Outdoor sportevenementen 
Organiseer je binnenkort een loopwedstrijd, een voetbal- of basketballbaltoernooi of een ander outdoor evenement dat bij jouw sportvereniging past? visixbeschikt over logowanden, beachvlaggen, (pop-up) banners en een aankomstboog waarop je het logo, de slogan en eventueel beelden van jouw vereniging kan laten printen. In ons gamma vind je ook podia met bijhorende achterwand, tenten en dranghekken wanneer je het grootser wil aanpakken. Voor de fans kunnen we ook supportersvlaggen voorzien en spandoeken met jouw logo. Zo wordt je outdoor sportevent een gelegenheid om aan slimme marketing en branding te doen. 

2.Festivals 
Een festival waar je een heerlijke zomerse sfeer kan creëren en het ook naast de optredens aangenaam kan maken? Dat kan met onze evenementenvlaggen, strandstoelen en zitkubussen . Je maakt er zo in geen tijd een relaxte omgeving van waar iedereen tot rust kan komen en kan chillen. 

3.Samplings en productlanceringen 
Hier adviseren we een combinatie van eventvlaggen, counters en spandoekframes. De vlaggen en banners laten je merk zien, maar je kan er ook de sterktes van je organisatie en/of producten op displayen. De counters creëren dan weer de mogelijkheid om makkelijk in een gezellige sfeer te gaan netwerken. 

Organiseer je een evenement op grotere schaal? Dan hoef je niet alle counters, vlaggen en vouwtenten afzonderlijk te bestellen. Je kan ze ook via de promopakketten van Visix verkrijgen. Op basis van je wensen en ons advies stellen we zo’n pakket samen om zo je outdoor evenement vorm te geven. 

Waarom kiezen voor Visix voor jouw outdoor event? 
Door onze eigen printinstallaties kunnen we zorgen voor een persoonlijke touch waardoor je de kans krijgt je eigen stempel te drukken op promotiemateriaal. Of het nu gaat om het creëren van een verpletterende indruk op een groot outdoor evenement of een kleinschalig initiatief, we hebben alles in huis om van je evenement een succes te maken en een innovatieve toets te geven. 

Kom langs in onze showroom om onze producten te bekijken of plaats je bestelling via onze website. Door onze ruime stock garanderen we een snelle levertijd en we zorgen bovendien voor een hoge betrokkenheid gedurende het hele proces: van advies over het juiste promotiemateriaal voor de doelgroep, terrein en jouw wensen tot transport en installatie door onze plaatsingsdienst.