Bedrukken en plaatsen van beursstanden

Visix staat bekend als de referentie voor bedrukking van uitzonderlijk grote textieldoeken en voor professionele standenbouw. We bieden een uitgebreid aanbod aan aan verschillende wanden en doeken voor uw beursstand. Door de eindeloze personalisatiemogelijkheden maken wij van elke beursstand iets unieks.

Wat heb ik nodig voor een beursstand?

beurswand

1. Richt je stand in met een beurswand

Alles begint met het kiezen van de juiste wand. We bieden een uitgebreid aanbod aan aan verschillende wanden voor uw beursstand. Door de eindeloze personalisatiemogelijkheden kan Visix van elke beursstand iets unieks maken.

counter

2. Gebruik een Balie als onthaalpunt

Elke beursbezoeker moet over een drempel om de stand te betreden en iemand te benaderen of aan te spreken.. Met een balie of onthaalplaats verlaagt u deze drempel aanzienlijk.

beurs stand

3. Trek de aandacht

Gepersonaliseerd promotiemateriaal zorgt voor een sterke uitstraling van uw merk of product. Doormiddel van een sterk beeld kan je de aandacht van bezoekers trekken.

kubus beursstand

4. Spreek one-on-one met je klant

Standmeubilair maakt uw beursinrichting helemaal af. Met gepersonaliseerde zitkubussen of statafels kan u klanten uitnodigen voor een langer gesprek.

beurswanden

Vraag nu je offerte aan

Ontdek onze producten

Staat uw bedrijf binnenkort op een beurs maar weet u niet goed waar te starten? We weten als geen ander dat er bij de organisatie van een beurs stand veel komt kijken.

Reserveer jouw plaatsje op de beurs, zorg voor een tafel en enkele stoelen and that’s it! Was het maar zo simpel. Na het vastleggen van jouw stek, begint het echte werk pas. Een uitstekende visibiliteit op een event is essentieel. De beursdoeken van Visix zetten je stand, product of boodschap alvast in de kijker.

De beursdoeken zijn recto-verso bedrukt en van hoge kwaliteit.  Zo zet je met een beperkt budget jouw merk in de kijker en geef je jouw stand de juiste uitstraling. Combineer deze doeken met bewegende beelden, entertainment of geluid en creëer een impactvolle beursstand.

beursstand eyecatcher

Hang een eyecatcher  op je beursstand
Een goede beurs begint met een opvallende stand én een eyecatcher. Je valt slechts op als je aanwezigheid uniek is. Visix levert de bedrukking en de hardware voor rechthoekige, vierkante of ronde vormen die de klant van ver kan zien en je stand dus beter doen opvallen.

Vraag advies en we maken een echte eyecatcher die eenvoudig op te bouwen valt. Bovendien zijn de aluminium constructies zo gemaakt dat je snel een nieuw doek met een andere boodschap kan inzetten. 

Promo wanden en Beursmateriaal op maat
Het belang van een goede beursstand is groot. De aankleding van uw beursstand moet op een positieve manier de aandacht trekken bij de beursbezoekers. Daarom is het uiterst belangrijk om voldoende promomateriaal mee te nemen dat uw herkenbaarheid zal vergroten. Gepersonaliseerd materiaal met uw logo, merk of bedrijfsnaam dat uw producten en diensten duidelijk in beeld brengt, is dan ook noodzakelijk voor een kwalitatieve beursinrichting. Wanneer bezoekers de gangen doorkruisen ‘scannen’ ze immers steeds de standen. Door gebruik te maken van gepersonaliseerd beursmaterialen laat u hen meteen zien waar u als bedrijf sterk in bent en trekt u de aandacht.

De dagen voor een beurs kunnen zeer stressvol zijn. Visix probeert deze stress te verlichten dankzij de uiterst gemakkelijke opstelling van al onze beursmaterialen. Alle materialen kunnen immers snel en gemakkelijk worden opgesteld en gemonteerd zonder dat u externe hulp nodig heeft van professionele monteurs of beursstand bouwers. Bovendien zijn al onze producten compact verpakt en dus makkelijk te transporteren.